Tuesday, April 7, 2015

Satin Skinz Premium Murah dan Original RM110



Assalamualaikum...

Seperti yang saya janjikan...produk baru dalam blog SC adalah supplement yang dah lama kat pasaran. Masa awal2 dulu harga Satin Skinz sangatlah mahal Rm180 tuuuuuu...mana mampu. Even nak beli borong pun masih lagi mahal. Saya sendiri nak consume pun pikir 10x. Tapi skarang saya dapatkan uolls dengan harga yang mampu utk telan...xsakit poket utk consume bulan2. Janji kulit cantik.

So, hari ni sy perkenalkan uolls dengan supplement yang hebat ni. Saya pun tengah consume dalam seminggu...so nak bagi testimoni diri sendiri sepenuhnya xdapat laa. Cuma lepas seminggu consume, kulit rasa smooth je...pakai moisturizer dan foundation tu best je.....Senang meresap. So utk harga Pengenalan bagi Bulan April ni, Saya jual produk ni dgn Rm110 satu set. So...uolls yang mencari supplement kulit utk cun melecun raya ni...cepat2 grab tau. Lepas ni balik kepada Rm120/set. Cepat...cepat... Xkan bulan puasa baru nak consume... Better start awal2 kan. Kepada bakal pengantin tuuu...bagi saya la...tahap wajib laa utk consume skin supplement ni...jangan nak harapkan makeup je utk hari nikah tu...lepas2 tu bila tanggal make up, mesti nak cantik jugak kan. Dan uolls gurzl..please jangan tanya saya ni ori ke x...semestinya ORIGINAL. Xkan saya nak consume barang xori dan berani ambil risiko jual barang xori...ni makanan yang masuk perut...bahaya la weee sapa yang jual xori tu... jawab la esok2 nanti. 

Utk Satin Skinz Premium ni pastikan uolls minum air kosong 2-3 liter sehari. Xkisah makan produk apa2 pun,air kosong mesti 2-3 liter baru kesan tu cepat.


SATIN SKINZ PREMIUM 
 2 BOTOL ( 120 BIJI )

HARGA PASARAN : RM 180
HARGA PROMOSI : RM 110

POSTAGE
Semenanjung: RM5
Sabah dan Sarawak: Rm10

PRODUK PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGASINGKAN BAHAN-BAHAN AKTIF UNTUK MENGEKALKAN KHASIAT SEMULAJADI TANPA PERTEMBUNGAN BAHAN LAIN YANG MUNGKIN MENYEBABKAN PERUBAHAN PADA KHASIAT ASAL.




  • Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Satin skinz secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

  • Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan

  • Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ.

  • UOLLS ADA MASALAH BERIKUT?
> KULIT GELAP, KUSAM DAN BERSISIK?
> PENUH JERAWAT MUKA & BADAN?
> PARUT BERSEPAH-SEPAH??
> CELAHAN YANG GELAP DAN HITAM?
> MUKA BERMINYAK DAN PUCAT?
> JERAGAT YANG SUSAH NAK HILANG
> MASALAH RAMBUT GUGUR
> SENGGUGUT
> BANYAK TOKSIN DALAM BADAN
> IMUNISASI BADAN YANG TIDAK KUAT
> GATAL-GATAL KULIT ATAU EXZEMA



New!!! Produk yg bakal TOP dipasaran. Garenti puas hati. Satin Skinz 1 box ada dua botol iaitu collagen dan vitamin.

Kenapa perlu memilih SATIN SKINZ?

► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak




ANTARA BAHAN-BAHAN AKTIF 

  • L-Glutathione, 
  • Vitamin C Rosehips, 
  • Astaxanthin, 
  • Cod Fish Collagen, 
  • Phyto steamcell, 
  • Super Lemon..

► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

KELEBIHAN :

 
- Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
- kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Menaikkan rona merah jambu pada wajah
- Wajah lebih segar dan berseri
- Menyekat pembentukan jerawat
- Menghilangkan parut 5x lebih cepat
- Memutihkan kawasan intim dan pelipat
- Merangsangkan peningkatan kolagen
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
- Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
- Mengurangkan kedutan halus
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin


KELEBIHAN SATIN SKINZ – BIRU

(Pure Vitamin C Rosehips, Hydrolyzed Collagen & Phytocelltec)


► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

►Membantu dan menyokong proses pencerahan kulit dengan cepat. (Hanya dengan gabungan istimewa dari PURE GLUTATHIONE dr botol satin skinz PINK)

►Mengecutkan dan memudarkan jerawat dengan 5x lebih cepat !

►Menghilangkan garisan halus pada muda dan badan

►Merawat eczema, ruam dan gatal-gatal akibat alergi dan resdung

►Rambut lebih kuat dan tidak mudah gugur

►Peningkatan metabolisme tubuh badan 3x ganda

►Membuang tokisn dan membersihkan darah kotor

►Memulihkan sakit sendi dan otot

►Memberi kecergasan badan sepanjang hari

►Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser


KELEBIHAN BOTOL SATIN SKINZ – PINK
(Maximum Potency Glutathione Skin Whitening Pill Complex)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

►Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih dan segar !

►Kulit lebih gebu, lembap dan tegang

►Menaikkan rona merah jambu pada wajah (Pinkish)

►Wajah lebih segar dan berseri

►Menyekat pembentukan jerawat

►Menghilangkan parut 5x lebih cepat

►Memutihkan kawasan intim dan pelipat

►Meransangkan peningkatan kolagen

►Memperbaiki tekstur kulit tua & mati

►Glutathione merupakan anti oksidan yg bagus utk menghindari dari penyakit kronik seperti kanser



1 kotak satin skinz boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku..


Flavour Satin Skinz sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water) Ia sangat bangus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin!

P/S : Jangan lupa ya minum air masak 3-5 liters shari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna!

CARA PENGAMBILAN :
  1. Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink... Perlu di telan/ di hisap serentak !
  2. Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum breakfast) dan sebelum tidur
  3. Disarankan ambil semasa perut kosong
  4. Minum air masak sebanyak 3-5 liters sehari utk kadar serapan yang paling sempurna

SOALAN :
Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol PINK sahaja?

JAWAPAN :
Tidak boleh. Satin skinz perlu di ambil serentak..tidak boleh berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dosage untuk setiap individu. Botol pink berfungsi utk pemutihan kulit.. dan botol biru berfungsi utk sokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna..

Peranan Botol biru adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.



BAGAIMANA SATIN SKINZ BERTINDAK DALAM BADAN KITA :

PURE VITAMIN C
Menyahkan toxic dalam badan yang berpunca dari pemakanan seharian,persekitaran dan lain2.

PURE GLUTA
selepas badan sudah bebas dari toxic,pure gluta bertindak untuk memutih dan mencerahkan kulit.

Digalakkan mengambil SATIN SKINZ secara berterusan kerana toxic dalam badan sentiasa akan ada walaupun sedikit.




                                         

TESTIMONI SATIN SKINZ
















Monday, April 6, 2015

Aurawhite Rm90 dah habis stok

As'salam.

Lama xmenjenguk blog....sori pada customer2 saya yg banyak kali whatsapp, telegram, email & sms...tanya mengenai Aurawhite. Sori my dear...stok Aurawhite dah habis dan rasanya sy tak akan ambil stok aurawhite buat sementara waktu ni. Mungkin saya akan menjual supplement utk kulit yang baru tapi mampu utk kite istiqamah membelinya dan consume. Kalau bleh, nk jual dgn harga yang murah dan berpatutan walaupun dapat untung sedikit tapi saya puas hati. Saya selalu pegang prinsip kite sharing apa yang elok sambil berbisnes.

InsyaAllah...Nanti saya akan update tentang produk baru dan skincare terbaik di abad ini.


Sunday, October 26, 2014

Aurawhite Rm90 hanya tinggal 3 botol sahaja



Stok Aurawhite menyusut... hanya tinggal 3 botol sahaja lagi. Lai..Lai...AURAWHITE hanya RM90 sebotol. Esok sy akan pos yang bayar hari ni dan bg tracking no kat uolls personally.  Walaupun banyak produk collagen kat market skarang, masih ramai yang repeat order aurawhite. Sbb murah dan berkesan. Bagi saya paling penting utk mana2 skin supplement ni kena istiqamah. Baru nampak kesan.^_^

Tqvm yg shopping ngan saya...InsyaAllah sy akan sentiasa jual dgn harga yg berpatutan. 


Berminat?
Whatsapp atau sms sahaja
019-6510963
atau email sy di:
deeyana29@gmail.com

Sunday, August 31, 2014

Aurawhite 900 000mg Original dan Murah Rm90 Sebotol

 Aurawhite 900 000mg





Harga Promosi RM90 sebotol 
Postage bagi Semenanjung RM9
Postage bagi Sabah/Sarawak RM12
Free shaker + Aurawhite 3D mask

Sebotol tahan 1 bulan - 2 bulan
Harga Pasaran RM150 (Semenanjung)
Harga Pasaran RM155 (Sabah/Sarawak)
 

Tuesday, June 24, 2014

PROMOSI DOUBLE STEMCELL RM90


PROMOSI DOUBLE STEMCEL SEPEKET 
(14 SACHET)
Promosi: RM90
Retail: RM250 sepeket
Poslaju RM 6-Semenanjung
Poslaju RM9- Sabah dan Sarawak


Promosi ni hanya untuk saper2 yang ingin consume Double Stemcell untuk kesihatan tapi 
xmampu beli secara pakej2 yang disediakan. Kebaikan Double Stemcell memang terbukti dan ramai yang menghidap macam2 penyakit telah sembuh. Produk ni hanyalah asbab/ikhtiar kite utk berubat. Yang menyembuhnye hanya dengan izin Allah.


Apa DOUBLE STEMCELL boleh bantu anda?
Penggunaan cara yang betul dan konsisten akan membantu anda:
  • Memutih & menggebukan kulit wajah dan badan.
  • Membantu mengurangkan kedutan pada kulit
  • Menghapuskan jerawat.
  • Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit
  • Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal
  • Menghilangkan minyak berlebihan
  • Melembapkan kulit.
  • Menigkatkan daya penyerapan kolegen oleh badan
  • Merangsang badan bagi menghasilkan lebih kolegen
  • Membantu menguatkan sendi dan tulang
  • Membantu bertindak sebagai anti penuaan
  • Agen antioksidan
  • Menjaga kesihatan dan jantung
  • Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.


Antara kebaikan pengambilan Double Stem Cell untuk semua (tidak kira lelaki atau wanita)

  • Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka. 
  • Membantu menguatkan sendi dan tulang. 
  • Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit. 
  • Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk menjaga kesihatan dan jantung. 
  • Mengurangkan risiko kanser. 
  • Membantu menigkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan. 
  • Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri. 
  • Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya. 
  • Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit


Lagi kebaikan pengambilan Double Stem Cell untuk WANITA

  • Membantu memejalkan (firming) payudara.
  • Amat sesuai untuk ibu selepas bersalin dan berpantang kerana ia mampu merawat rahim dengan mempercepatkan proses pengecutan rahim serta mampu mempercepatkan lagi pemulihan akibat luka bersalin.
  • Membantu mengetatkan Miss V kita, malah mencantikkannya seperti anak dara.
  • Menambah rangsangan seksual suami isteri.
  • Membantu menyuburkan dan boleh membantu proses mendapatkan zuriat ( Insya Allah dengan izin Allah SWT)
  • Kebaikan paling ketara ialah BEAUTY SKIN.. ia membantu menghilang/memudarkan kesan jerawat/jeragat, malah wajah akan lebih cerah, berseri seri dan cantik


Antara testimoni
(Lagi banyak testimoni dalam post double Stemcell)

 Testimoni after 3 weeks using Double Stemcell.. 
Parut jerawat makin pudar!!!


Masalah : Kulit berjerawat di muka dan belakang badan, Berminyak, Tidak Sekata.
Pengambilan Phytocell : 1 sachet setiap hari (malam sebelum tidur) selama 28 hari
Manfaat : Jerawat di muka hilang, di belakang badan makin berkurangan, muka tidak berminyak, menjadi lebih cerah dan tidak perlu berbedak.



Alhamdulillah mummy dh mkn 5 sacet..mummy rasa makin sihat n kuat..paling best kulit mummy jd licin n pinkish..mummy dh berusia 50 thn....pigmentasi semakin kurang tp tenaga semakin kuat....lenguh2 bdn juga berjaya mummy atasi ..walaupun mummy sakit jantung tp alhamdulillah sepanjang ambil Double Stem Cell mummy makin kuat n sihat untuk melakukan kerja harian.

*Anak mummy seorg doktorr turut menggalakn mummy ambil produk ni tanpa was2...