Tuesday, June 24, 2014

PROMOSI DOUBLE STEMCELL RM100


PROMOSI DOUBLE STEMCEL SEPEKET 
(14 SACHET)
RM100
Free Postage



Promosi ni hanya untuk saper2 yang ingin consume Double Stemcell untuk kesihatan tapi 
xmampu beli secara pakej2 yang disediakan. Kebaikan Double Stemcell memang terbukti dan ramai yang menghidap macam2 penyakit telah sembuh. Produk ni hanyalah asbab/ikhtiar kite utk berubat. Yang menyembuhnye hanya dengan izin Allah.


Apa DOUBLE STEMCELL boleh bantu anda?
Penggunaan cara yang betul dan konsisten akan membantu anda:
  • Memutih & menggebukan kulit wajah dan badan.
  • Membantu mengurangkan kedutan pada kulit
  • Menghapuskan jerawat.
  • Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit
  • Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal
  • Menghilangkan minyak berlebihan
  • Melembapkan kulit.
  • Menigkatkan daya penyerapan kolegen oleh badan
  • Merangsang badan bagi menghasilkan lebih kolegen
  • Membantu menguatkan sendi dan tulang
  • Membantu bertindak sebagai anti penuaan
  • Agen antioksidan
  • Menjaga kesihatan dan jantung
  • Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.


Antara kebaikan pengambilan Double Stem Cell untuk semua (tidak kira lelaki atau wanita)

  • Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka. 
  • Membantu menguatkan sendi dan tulang. 
  • Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit. 
  • Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk menjaga kesihatan dan jantung. 
  • Mengurangkan risiko kanser. 
  • Membantu menigkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan. 
  • Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri. 
  • Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya. 
  • Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit


Lagi kebaikan pengambilan Double Stem Cell untuk WANITA

  • Membantu memejalkan (firming) payudara.
  • Amat sesuai untuk ibu selepas bersalin dan berpantang kerana ia mampu merawat rahim dengan mempercepatkan proses pengecutan rahim serta mampu mempercepatkan lagi pemulihan akibat luka bersalin.
  • Membantu mengetatkan Miss V kita, malah mencantikkannya seperti anak dara.
  • Menambah rangsangan seksual suami isteri.
  • Membantu menyuburkan dan boleh membantu proses mendapatkan zuriat ( Insya Allah dengan izin Allah SWT)
  • Kebaikan paling ketara ialah BEAUTY SKIN.. ia membantu menghilang/memudarkan kesan jerawat/jeragat, malah wajah akan lebih cerah, berseri seri dan cantik


Antara testimoni
(Lagi banyak testimoni dalam post double Stemcell)

 Testimoni after 3 weeks using Double Stemcell.. 
Parut jerawat makin pudar!!!


Masalah : Kulit berjerawat di muka dan belakang badan, Berminyak, Tidak Sekata.
Pengambilan Phytocell : 1 sachet setiap hari (malam sebelum tidur) selama 28 hari
Manfaat : Jerawat di muka hilang, di belakang badan makin berkurangan, muka tidak berminyak, menjadi lebih cerah dan tidak perlu berbedak.



Alhamdulillah mummy dh mkn 5 sacet..mummy rasa makin sihat n kuat..paling best kulit mummy jd licin n pinkish..mummy dh berusia 50 thn....pigmentasi semakin kurang tp tenaga semakin kuat....lenguh2 bdn juga berjaya mummy atasi ..walaupun mummy sakit jantung tp alhamdulillah sepanjang ambil Double Stem Cell mummy makin kuat n sihat untuk melakukan kerja harian.

*Anak mummy seorg doktorr turut menggalakn mummy ambil produk ni tanpa was2...

















Sunday, April 20, 2014

Kain Pasang Design Batik Batch-10

SATIN SILK

PRICE: RM70
PROMO:RM65


* Kain jatuh terletak cantik di tubuh pemakainya
* Washable 
*Ukuran 4m x 45" (cukup untuk sepasang baju kurung/kebaya)
*Tidak perlu lining
*Kain lembut, gebu dan sejuk
*Kain tidak berkilat sbb bukan satin
*Rasa kain lebih kurang sutera satin seperti batik lukis
*Kos Penghantaran untuk Semenanjung RM6  sehelai / Percuma bagi 2-3 pasang dan ke atas
*Kos Penghantaran untuk Sabah & Sarawak RM8 sehelai / Percuma bagi 2 -3 pasang dan ke atas


SSP 17
SOLD

SSP 18
AVAILABLE


SSP 19
AVAILABLE

 SSP 20
AVAILABLE

SSP 36
SOLD

 SSP 37
AVAILABLE

 SSP 38
AVAILABLE


SSP 39
AVAILABLE



BATIK CORAK 3D

PRICE: RM65
PROMO:RM60

*Fabrik Woolly Crepe..bukan sutera silk
*Fabrik berkualiti sejuk, berat dan terletak di badan
*Corak flora dengan warna-warna lembut
*Washable
*Tidak perlu lining
*Ukuran 4m x 45"
* Corak Batik 
*Kos Penghantaran untuk Semenanjung RM6  sehelai / Percuma bagi 2-3 pasang dan ke atas
*Kos Penghantaran untuk Sabah & Sarawak RM8 sehelai / Percuma bagi 2 -3 pasang dan ke atas

BCX 71
AVAILABLE


BCX 73
SOLD



BCX 74
AVAILABLE



BCX 75
SOLD

BCX 202
AVAILABLE




#kainpasangraya

Saturday, April 12, 2014

Kain Pasang Batch-10 Minggu Depan

Assalammualaikum...

Just nak announce,InsyaAllah Kain Pasang Batch ke-10 akan masuk minggu depan. Design semua cantik sgt2 dan lebih kepada design batik kerana byk permintaan dr cikgu2 sekolah dan yg kerja government nak pakai design batik.InsyaAllah, harga murah dari pasaran...below rm100 dan kain yang berkualiti.

Thursday, April 10, 2014

NEW Handbag ALAIN DELON

Assalamualaikum...


Morning... Actually sy bukanlah penjual handbag cuma ada 1 handbag ni sy beli utk hadiahkan pd my mum sempena her birthday tp dia xberkenan..katanya style org muda sbb warna merah. So pada yang berkenan kat handbag ni, bleh la sms/whatsapp sy k. Sy beli hari tu dalam RM200++. Price tag plak dah buang sbb niat nak bg hadiah kan. Sy nak jual murah2 je dalam RM120. Dun worry....free postage. Condition new,xpernah pakai...even plastik pembalut pun ada beserta sarung handbag.








Ada 2 compartment dan tempat letak hp



Kalau berkenan bleh,
SMS/Whatsapp: 019-6510963

Tuesday, March 18, 2014

Promosi Aurawhite Rm90 Sebotol

 Aurawhite 900 000mg





Harga Promosi RM90 sebotol 
Postage bagi Semenanjung RM10
Postage bagi Sabah/Sarawak RM12
Free shaker + Aurawhite 3D mask

Sebotol tahan 1 bulan - 2 bulan
Harga Pasaran RM150 (Semenanjung)
Harga Pasaran RM155 (Sabah/Sarawak)