Saturday, April 12, 2014

Kain Pasang Batch-10 Minggu Depan

Assalammualaikum...

Just nak announce,InsyaAllah Kain Pasang Batch ke-10 akan masuk minggu depan. Design semua cantik sgt2 dan lebih kepada design batik kerana byk permintaan dr cikgu2 sekolah dan yg kerja government nak pakai design batik.InsyaAllah, harga murah dari pasaran...below rm100 dan kain yang berkualiti.

Thursday, April 10, 2014

NEW Handbag ALAIN DELON

Assalamualaikum...


Morning... Actually sy bukanlah penjual handbag cuma ada 1 handbag ni sy beli utk hadiahkan pd my mum sempena her birthday tp dia xberkenan..katanya style org muda sbb warna merah. So pada yang berkenan kat handbag ni, bleh la sms/whatsapp sy k. Sy beli hari tu dalam RM200++. Price tag plak dah buang sbb niat nak bg hadiah kan. Sy nak jual murah2 je dalam RM120. Dun worry....free postage. Condition new,xpernah pakai...even plastik pembalut pun ada beserta sarung handbag.








Ada 2 compartment dan tempat letak hp



Kalau berkenan bleh,
SMS/Whatsapp: 019-6510963

Tuesday, March 18, 2014

Promosi Aurawhite Rm90 Sebotol

 Aurawhite 900 000mg

Promosi Aurawhite 900gram RM90 je...Bermula hari ni 18 Mac 2014, sehingga 30 April 2014 sempena besday suami bulan ni dan sya bulan depan. Jom grab cepat2 sebelum habis stok. :)




Harga Promosi RM90 sebotol 
Postage bagi Semenanjung RM10
Postage bagi Sabah/Sarawak RM15
Free shaker + Aurawhite 3D mask

Sebotol tahan 1 bulan - 2 bulan
Harga Pasaran RM150 (Semenanjung)
Harga Pasaran RM155 (Sabah/Sarawak)

Friday, March 7, 2014

Zarraz Skincare

Assalamualaikum...


Saper pernah dengar psal ZARRAZ skincare?? Actually saya start pakai produk ni bulan Jan tahun ni. Sebabnye... saje je nak try sbb ramai kata SPF50 Zarraz best...Artis Anzalna pun katanye pakai SPF Zarraz.. Nak jadi cerita...terbeli la 1 set...complete dengan calming lotion, pencucinye,toner,spf dan lain2. Mabuk sebab lama xpakai skincare sebanyak ni.  Harga bleh tahan. Sbelum ni dah dekat dua tahun pakai Miracles Beauty, cukup sabun dan toner....Alhamdulliah Myracles Beauty memang sesuai ngan kulit tp bila kite masuk 30 series ni, biasa lah nak tambah lain2 treatment produk.

Skang masuk kali ketiga repeat order...walaupun harga sedikit mahal dari Miracles Beauty tapi rasa kulit serasi dan lebam, kedut2 bawah mata tu kurang la. Dan paling saya suka produk ni xde paraben dan bahan kimia yang menipiskan kulit..Sabun dia pun xberbuih...pelik tapi benar. 


Now I'm officially dealer for Zarraz Skincare. Bagi saper2 yang nak dapatkan produk Zarraz bleh la 

sms/whatsapp saya: 019-6510963
 atau 
email kat deeyana29@gmail.com

Lagi satu nak bagitau uolls...sbb ramai yang sms tanya sy masih lagi ke jual Beutskin, SNE, Miracles Beauty dan Aurawhite ? : (benci dgn duta produk...rasanya xnak dah jadi stokis Aurawhite)

Jawapan: Yea adik2 dan kakak2 ku tersayang..stok sentiasa ada. Cuma Aurawhite ni rasa xnak ambil dah stok..cukup ngan stok kat tangan je. Nak boikot je apa2 yg berkaitan HS tu. Memang pengkhianat kaum wanita. Minta jauh...Nauzubillah.


So, bagi saper yang mengalami masalah kulit, xkira la berjeragat, berjerawat, berminyak, berparut, berkedut atau sebagai...uolls bleh cuba skincare ni.


BIO NUTRI CARE SET
RM250.00
Bio Nutri Care Set ini adalah set penjagaan lengkap untuk kebanyakan jenis kulit. Mengandungi set lengkap dengan 4P iaitu Pembersihan, Penyegaran, Pelembapan & Perlindungan. Set ini memang memberi kesan yang menakjubkan kepada pengguna dengan merasai penjagaan seperti pergi ke SPA. Ini dapat menjimatkan para pengguna dengan hanya menggunakan set ini tanpa perlu ke SPA untuk rawatan. Kesannya dapat dilihat dalam 2 minggu menggunakan produk ini secara berterusan dan disiplin amat penting untuk kesan yang terbaik. Ia juga mampu bertahan selama 45 hari.

SUPER SAVER PACK ONLY FOR RM250.00
Firming Cleanser (50ml) RM70.00
Refreshing Hydrating Lotin (50ml) RM70.00
Stem Cell Sleeping Gel (20ml) RM70.00
Sun Protection SPF50 (20ml) RM70.00

SAVE RM40.00 BUY SUPER SAVER PACK



----------------------------------------------------------------------------------------
SET One Solution 
RM150.00


Set One Solution Merupakan Set yang unik lagi complex yang dipackagingkan khas untuk merawat masalah kulit terutamanya untuk masalah kulit sensitif, jerawat, jeragat,kulit kusam, eczema, kulit gatal, kulit berminyak, jerawat halus, dan kulit gabungan.


Kandungan setiap produk yang terdapat dalam Set One Solution ini 100% sama seperti apa yang terkandung dalam packaging sebenar (botol warna merah). Namun hanya saiz packaging yang dikecilkan dengan harga yang jauh lebih murah berbanding dengan packaging sebenar Zarraz Paramedical supaya setiap orang mampu mencuba dan memiliki produk ini tanpa membebankan mereka untuk mengeluarkan wang ringgit dengan jumlah yang banyak.

Firming Cleanser 25ml
Essence Serum Gel 10ml
SPF50 10ml
* PERCUMA Calming Cleansing Milk 15ml
(Tahan dalam 2-3 minggu)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Loose Pack


Calming Cleansing Milk (50ml) RM75 
Sebuah pembersih muka semulajadi dengan gred tertinggi berasaskan akar manis dan ekstrak gingko biloba. Membantu membersihkan wajah dari debu dan kotoran tanpa memberi kesan terhadap kelembutan kulit. Boleh digunakan untuk membersih mekap. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit yang sensitif yang mengalami masalah eczema.
Kelebihan utama produk:
i)   Meredakan dan menguatkan sistem pertahanan kulit
ii)  Mengecutkan eczema, psoriasis dan masalah penyakit kurap
iii) Pencuci solekan yang lembut. 


Firming Cleanser (50ml) RM70
Pembersih muka semulajadi dengan gred pudina tertinggi. Rosemary, bunga Camomile dan ekstrak kayu sugi membantu membersihkan kotoran pada kulit dan membuatkan kulit terasa lebih segar dan cerah. Tanpa buih dan bebas dari bahan sodium laureth sulfate. 
Kelebihan utama produk:
i)   Mencuci dan menganjalkan kulit tanpa kelembapan
ii)  Kulit semakin sihat. Kulit akan terasa segar dan sejuk
iii) Rawatan alternative untuk resdung

Khasiat dan Kelebihan Pappermint & Rosemary:-
  • Mengurangkan rasa stress.
  • Bahan pelembab wajah dan pencerahan wajah yang baik.
  • Berupaya merawat kulit yang bermasalah.
  • Menyejukkan wajah hingga ke lapisan dalam.
  • Banyak digunakan dalam Aromaterapi kerana ia merangsang peredaran darah dan melegakan kekejangan otot.
  • Menggebu dan memudakan kulit wajah.
  • Membantu mencegah jerawat menghaluskan kulit wajah dan bertindak mengecutkan tisu kulit.
  • Mampu merawat luka dan lebam.

Calming Cleanser Rose (50ml) RM70
Sejenis pembersih muka yang dicipta khas formulanya untuk meredakan kulit nipis dan bermasalah. Dengan kombinasi pati bunga Rose, Geranium dan bunga Chamomile, ia akan memperkuatkan dan membina semula lapisan kulit yang nipis. Ianya tanpa buih dan bebas Sodium Laureth Sulfate (SLS).

Kelebihan utama produk :-
  • Mencuci dan menstabilkan kelenjar minyak yang aktif
  • Membina lapisan kulit baru
  • Rawatan alternatif kepada resdung

Cara Penggunaan:-
    1. Pastikan kulit bersih dan dalam keadaan lembap.
    2. Picit 2 pam dan letak pada 5 point titik di wajah & ratakan keseluruhan wajah.
    3. Celup sedikit air dan gosok pada wajah dengan cara pembersihan yang betul.


 
Refreshing Hydrating Lotion (50ml) RM70
Merupakan losyen unik yang kompleks mengandungi 10 jenis ekstrak tumbuhan untukmemberikan ketenangan pada kulit, membantu menyegarkan kulit yang lesu dan menambah kelembapan pada kulit. Juga menutup liang roma, mencegah kedutan dan membuat kulit terasa segar. Ini adalah formulasi yang sangat baik untuk semua jenis kulit.
Kelebihan utama produk:
i)  Mengandungi asid amino dan niacin untuk kesuburan kulit agar sentiasa kelihatan segar
ii) Anti-bakteria dan anti-oksidan
i-Moisturizer (20ml) RM70
Dengan gred EnzymeQ10 dan minyak Rosehip, ia dapat memberikan kelembapan pada kulit. Dapat mengurangkan garis-garis halus dan mencerahkan kulit serta menjadikan kulit anda lebih muda.
Kelebihan utama produk:
i)   Membina dan menghasilkan sel baru Q10 pada kulit
ii)  Memperbaiki kulit kering yang rosak
iii) Jaminan kulit terpelihara lembap dan muda



Sun Protection-SPF50 (20ml) RM80
Agen perlindungan UV yang berkesan melindungi kulit 500 minit di bawah cahaya matahari. Mengandungi 3 gabungan khasiat vitamin E, bunga matahari dan jojoba sebagai anti-oksida. Mengandungi khasiat nutrisi di dalam raspberry yang mempunyai Anthocyanins membuatkan usia lebih muda 4 tahun juga anti-kanser.
Kelebihan utama produk:
i)   Medium anti-oksidan terbaik
ii)  Melindungi kulit anda daripada UVA & UVB selamat 500 minit
iii) Membunuh sel penyakit eczema, psoriasis dan sel kanser
iv)  Jaminan kulit kelihatan muda 4 tahun dari sebelum

Khasiat dan kelebihan Buah Raspberry & Bunga Lili Putih:-
  • Sangat penting untuk kekuatan dan ketahanan tubuh kerana dapat meneutralkan radikal bebas yang memudaratkan kesihatan dalam tubuh.
  • Membersihkan kulit sehingga ke lapisan dermis dan melambatkan proses penuaan.
  • Mencegah atau membantutkan proses yang dapat mengarah kepada pembentukan sel-sel kanser.
  • Mengandungi zat anti-bakteria dan boleh membantu menurunkan kolesterol.
  • Melicinkan kulit sehingga tetap kelihatan muda.
  • Melambatkan proses penuaan dan menjaga kulit dari paparan sinar UV sehingga kulit tidak mudah hitam.
  • Mengatasi dan merawat jerawat.
  • Menyembuhkan dan menghilangkan bekas luka di kulit.
  • Mencegah pertumbuhan kanser dan membantu mengatur kadar kolesterol.
  • Menjaga kelembaban kulit, memberikan rawatan special bagi kulit kering, kulit iritasi dan kulit sensitif.
  • Meningkatkan kelekatan dan kestabilan kelembaban air yang ada di kulit.
  • Merawat dan mencegah penyakit kanser.


 
Essence Sebum Gel (20ml) RM70
Formula Phyto bio-kejuruteraan gel yang sesuai untuk semua jenis kulit yang dapatmengurangkan bintik hitam, dan jerawat pada bahagian kulit yang terjejas tanpa kesan yang menyakitkan. Penyelenggaraan gel harian ini juga dapat mengurangkan rembesan minyak, menutup liang roma, memberi perubahan jelas juga menghasilkan kulit yang licin serta memberikan hasil yang ketara di dalam 10 hari pemakaian.
Kelebihan utama produk:
i)   Mengawal & menghilangkan bintik hitam dan putih secara semulajadi tanpa perlu memicit
ii)  Menyembuhkan kulit bermasalah kesan dari bahan kimia dan jerawat
iii) 3 kesan penyembuhan :-
                                                  1) Pedih: Fasa membunuh bakteria  

                                                  2) Gatal: Fasa merawat resdung  

                                                  3) Berangin: Fasa Penyembuhan

Khasiat dan Kebaikan Wild Pansy & Witch Hazel:-
  • Merawat penyakit kulit, eczema, asma dan epilepsy.
  • Merawat eczema, jerawat, jeragat, pruritus dan Impetigo.
  • Bertindak sebagai anti-radang bagi sebarang luka.
  • Witch Hazel adalah satu cara yang berkesan, lembut, dan semula jadi untuk merawat kulit jerawat atau berminyak.
  • Mengecutkan saluran darah yang lebam atau bengkak akibat jerawat, luka dan sebagainya.
  • Membersihkan kulit berkuman, menghapuskan bakteria dan melegakan keradangan.
  • Melegakan kulit gatal.
  • Menyegarkan (menyejukkan) kulit.
  • Mengecilkan riang roma yang terbuka.
  • Mengekalkan kelembapan kulit pada musin kering mahupun panas terik

Stem Cell Serum (20ml) RM85
Sebuah serum yang dapat menjana kerosakan kulit, kolagen dan elastin di mana ia dapatmengurangkan kedutan dan garis halus supaya menjadi lebih lembut, muda dan sekata.
Kelebihan utama produk:
i)  Meningkatkan 1600% protein kepada kolagen yang telah hilang dengan sekali pemakaian
ii) Mengurangkan kedutan dan kulit sentiasa nampak segar dan tegang


Stem Cell Sleeping Gel (20ml) RM70
Sebuah gel yang dibuat khusus untuk semua jenis kulit. Rawatan krim insentif yang digunakan pada waktu malam membantu menyeimbangkan semula tahap pH, melegakan, melembutkan, mencerahkan dan menyihatkan kulit. Juga boleh digunakan di kawasan mata untuk peredaran darah yang lebih baik.
Kelebihan utama produk:
i)  Fungsi 5M: Menghaluskan, menggebukan, menganjalkan, mencerahkan & menegangkan
ii) Kulit sentiasa nampak segar selepas bangun tidur.

Khasiat dan Kelebihan Witch Hazel & Aloe Vera:-
  • Witch Hazel adalah satu cara yang berkesan, lembut, dan semula jadi untuk merawat kulit jerawat atau berminyak.
  • Mengecutkan saluran darah yang lebam atau bengkak akibat jerawat, luka dan sebagainya.
  • Membersihkan kulit berkuman, menghapuskan bakteria dan melegakan keradangan.
  • Melegakan kulit gatal.
  • Menyegarkan (menyejukkan) kulit.
  • Mengecilkan liang roma yang terbuka.
  • Mengekalkan kelembapan kulit pada musim kering mahupun panas terik.
  • Anti-oksidan secara semula jadi, sekali gus membantu melambatkan proses penuaan.
  • Melembapkan kulit dan menjadikan kulit lebih awet muda.
  • Mengawal dan menyeimbangkan pengeluaran minyak yang berlebihan pada wajah.
  • Mengembalikan kulit wajah kembali normal dan mengatasi masalah seperti jerawat, parut, pigmentasi dan sebagainya.
  • Mendinginkan wajah yang terbakar akibat sinaran matahari.
  • Mengendurkan otot di bawah mata yang tegang akibat berjaga atau berhadapan dengan komputer terlalu lama.



PERFECT TOUCH FOUNDATION 
RM60
Ia dikenali sebagai “WONDERFUL BEAUTIFUL CREAM”. Tanpa perlu rawatan laser, pengelupasan, atau apa sahaja rawatan kecantikan yang menyakitkan untuk mendapatkan kulit yang cantik.

Foundation Treatment yang diformulasi khas di mana akan memberi khasiat dan nutrisi kepada kulit.

Pilihan warna Perfect Touch Foundation 
Perfect Touch Foundation Zarraz mempunyai 2 jenis warna pilihan iaitu:-
a) Natural - sesuai digunakan untuk yang berkulit cerah 
b) Light Beige - sesuai digunakan untuk yang berkulit agak gelap.


Perfect Touch Foundation Zarraz mampu untuk menyelesaikan masalah seperti :
  • Pigmentasi
  • Freckles
  • Oil seeds di bawah mata
  • Parut kesan jerawat @ luka
  • Kedutan wajah (lines & wrinkles)
  • Kulit tidak sekata & kulit yang kasar
  • Eczema yang telah kering
  • Gelap bawah mata

Warning: foundation ini TIDAK BOLEH digunakan buat sementara bagi kulit yang berjerawat bengkak & bernanah serta bagi kulit yang terlalu kemerahan sensitif. Perlu rawat menggunakan skin care zarraz terlebih dahulu. Sehingga kan jerawat mula kecut dan kering dan kemerahan kurang, barulah boleh digunakan. Beri dahulu c.c.milk & sunprotection SPF 50 dahulu. Kerana tidak mahu iritasi kulit berlaku. Rawat dahulu dengan skin care zarraz.

KELEBIHAN PERFECT TOUCH FOUNDATION
  • Sebagai make-up base (pasti tidak perlu risau memakai make-up walaupun lama)
  • Tidak menyebabkan Jerawat
  • Tidak Menyumbat Liang Roma
  • Menjadikan kulit lebih glowing dan flawless
  • Mampu menghilangkan kesan parut dan pigmentasi
  • Makin lama pakai, kulit makin cerah dan firm
  • Boleh menghilangkan masalah Oil Cyst
  • Anti-Wrinkles
  • Whitening, firming & lightening effect
  • Blemish balm cream (BB Cream)
  • Mempunyai sun protection factor (SPF25)
  • Kalau nak kulit sentiasa berseri seperti pengantin, pilihlah Perfect Touch Foundation Zarraz.

BAHAN KANDUNGAN YANG DIGUNAKAN 
  • Grapefruit Extract (bahan utama)
  • Billberry Extract (bahan utama)
  • Hydrolysed Soy Protein
  • Jojoba Oil
  • Aloe Vera Extract
  • Sun Flower Seed Oil
  • White Lily Extract
  • Freesia Extract
  • Frangipany Pumeria Rubra Extract (kemboja)
  • Olive Oil
  • Elastin
  • Kayu manis (cinnamon)

Khasiat Perfect Touch Foundation untuk wajah

Grapefruit Extract
  • Member tekstur kulit yang lebih baik (licin dan lembut)
  • Mempunyai kandungan air yang tinggi bagi menyerap ke dalam kulit agar menjaga tahap kelembapan kulit
  • Dapat menghasilkan kolagen. Oleh itu, akan membuatkan kulit lebih gebu, mengurangkan kedutan dan garis halus
  • Khasiat VITAMIN C. Ia membantu untuk mengurangkan jeragat

Billberry
  • Dapat member cukup oksigen kepada kulit. Oleh itu dapat membantu kulit menerima penyerapan nutrisi yang lain
  • Menjadikan sel kulit kuat
  • Kaya dengan Vitamin B, C dan E
  • Mempunyai nutrisi iaitu ‘quercetin, flavonoids & anthoxyanins” bagi AWET MUDA, lindungi kulit dari radikal bebas. Anti-oxidant yang tinggi

Cara Pengunaan Perfect Touch Foundation
  • Selepas mencuci muka, Untuk mendapatkan hasil yang baik, pemakaian SUN PROTECTION FACTOR (SPF50) harus digunakan dahulu sebelum memakai foundation
  • Kulit anda akan menjadi lebih GLOWING
  • Ia HALAL namun tidak boleh dibawa solat kerana ia kalis air. Harus dicuci wajah terlebih dahulu dengan calming cleansing milk sebelum mengambil wuduk

“…This is WONDERFUL PERFECT TOUCH FOUNDATION liquid cream that you will really enjoy using..It just make your skin “FEEL GOOD”


APA KATA MEREKA PENGGUNA R & D PRODUK INI

 "Tak sabar nak tunggu produk ni keluar. Saya pengguna sample produk yang diberikan semasa dinner buka puasa hari tu. Sangat sesuai dengan kulit dan kekal lama" - Cik Afiqah

"Saya tak suka pakai foundation, tapi bila pakai sample yang diberi semasa dinner buka puasa hari tu, saya dah jatuh cinta dengan foundation zarraz ini. Kulit nampak sangat glowing dan flawless" - Puan Maria






Clarifying Radiant Mask (2 sheets) RM30
Dapat seimbangkan semula tahap pH kulit. Mengawal minyak dan mengurangkan masalah jerawat. Juga baik untuk kulit sensitive serta membantu untuk membaikpulih dan membina sel baru untuk kulit.
Cara penggunaan: Dengan lembut meletakkan ‘mask’ di keseluruhan muka untuk semalaman. Guna sekali seminggu.



Clarifying Renewal Mask (2 sheets) RM30
Dapat meningkatkan kadar oksigen dan tahap kelembapan kulit. Mentenagakan dan mengukuhkan tekstur kulit. Kulit akan kelihatan lebih sihat, lembut, cerah dan lebih bersinar.
Cara penggunaan: Dengan lembut meletakkan ‘mask’ di keseluruhan muka untuk semalaman. Guna sekali seminggu.




  
Detail Berkaitan ZARRAZ

Zarraz Paramedical merupakan satu produk skin care dalam bentuk rawatan dan pencegahan semua masalah kulit serta menambah kecantikan seri wajah. Produk-produk Zarraz Paramedical ini sangat istimewa sekali kerana ia diperbuat menggunakan teknologi nano yang menghasilkan molekul-molekul bersaiz nano. Ia sangat mudah meresap ke dalam kulit kerana zarah-zarahnya yang bersaiz nano adalah sangat halus.

  • Produk Zarraz Paramedical berdaftar dan mendapat kelulusan rasmi dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

  • Produk ini diproses berasaskan paramedical dan dipasarkan setelah lulus menjalankan Research & Development (R&D) selama 2 tahun serta mendapat pengesahan dan pengiktirafan amalan pengilangan Baik (Good Manufacturing).


Zarraz Paramedical merupakan produk penjagaan kulit yang 100% menggunakan bahan tumbuh-tumbuhan seperti White Lily, Apple Stem Cell, Freesia, Frangipany, Peppermint & Rosemary yang diimport daripada Perancis dan Switzerland tetapi dikilangkan di Malaysia. Ianya 100% buatan Malaysia dan mendapat kelulusan Halal daripada pihak JAKIM100% Halal, Suci dan selamat digunakan tanpa was-was.

Zarraz Paramedical ini 100% menggunakan bahan semulajadi. Sejarah tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan yang digunakan merupakan bahan medikasi yang telah lama digunakan dan terbukti keberkesannnya dalam proses anti-penuaan dan anti-kanser.

*10 pekara penting yang anda wajib tahu mengenai Zarraz Paramedical:-
1. Produk yang telah dicipta formulanya selama 2 tahun sebelum dipackagingkan.
2. Menggunakan minyak aromatherapy iaitu White lily, Freesia, Frangipany Flower pada setiap satu porduk ini.
3. Bukan sekadar kosmetik jagaan kulit yang biasa. Zarraz merupakan produk PARAMEDICAL.
4. Sejarah tumbuhan dan buah-buahan dalam produk ini telah lama digunakan sebagai medikasi dalam proses anti-aging dan anti-kanser.
5. Kesan yang cepat, dalam hanya 3 hari anda dapat lihat keberkesanannya. Amat menakjubkan.
6. Keunikan Firming Cleanser amat berbeza. Membersih tanpa mengeringkan kulit, tiada buih, menegangkan kulit menggunakan Peppermint dan Rosemary.
7. Halal,suci dan gunalah tanpa was-was!
8. Produk Buatan Malaysia, tetapi bahan produk berasas daripada Perancis dan Switzerland.
9. Terdapat 11 jenis produk yang membantu merawat dan mencegah 6 jenis kulit dan masalah yang berkaitan dengan kulit
10.  Servis after sale! kami bukan hanya mengaut  keuntungan semata-mata. Tetapi kami merupakan pakar kulit. Percaya pada kami kerana "BEAUTY IS RESPONSIBILITY"!



BAGI SETIAP PEMBELIAN,

KOS PENGHANTARAN


SEMENANJUNG MALAYSIA-RM7.00


SABAH & SARAWAK-RM10.00


SETIAP PEMBELIAN MELEBIHI RM300, UOLLS AKAN 

MENERIMA FREE GIFT



PEMBELIAN MELEBIHI RM500.00 UOLLS LAYAK 

MENDAPAT DISKAUN 30%