Monday, September 7, 2015

Garam Aura Rezeki - Perbaiki Aura Diri

Assalamualaikum. 

Kali ni saya nak share yang saya amalkan beberapa bulan ni...Mandian Aura Rezeki. Ni bukan mandian garam biasa atau jampi pengasih tau. Ni adalah Garam Aura yang telah diruqyah dengan ayat-ayat Al-Quran dan zikir-zikir untuk membersih aura dalam diri kite. Pernah x uolls rasa kadang2 rasa xbersemangat dat kadang2 serabut terutama kite orang perempuan waktu period... kemungkinan aura kite xbersih. Yealah...kite kan xbleh solat dan baca Al-Quran masa tu. 

Please...jangan silap faham yang Garam Aura Rezeki ni produk syirik tau..ini hanya ikhtiar sahaja yang berlandaskan Al-Quran. Xde jampi serapah tau. Umpama kite makan panadol...itu adalah ikhtiar kite utk sembuh...yang menyembuhkan kite hanyalah ALLAH Taala sahaja. Niat kena betul....cara pun kena betul. 

Apa yang saya rasa lepas mandi Garam Aura Rezeki ni? 
Rasa lebih semangat....rasa lebih positive....Rezeki? Syukur Alhamdulillah sentiasa cukup. Itulah yang sentiasa saya doakan semoga rezeki saya sentiasa cukup dan melimpah ruah. Saya pun manusia biasa....ada hari2 yang rasa down dan kurang semangat nak kerja...jadi saya anggap cara Garam Aura Rezeki ni hanyalah ikhtiar untuk saya perbaiki aura saya. Niat yang elok2...dan jugak sentiasa amalkan solat Dhuha. 

Saya recommend Garam Aura Rezeki pada peniaga yang nak perbaiki Aura Rezeki uoll, Yang ada gangguan contohnye kena sihir atau gangguan mahkluk halus dan yang mengalami masalah komunikasi dikalangan suami isteri atau keluarga. 
Perlu saya ingatkan Garam Aura Rezeki adalah asbab atau ikhtiar untuk memperbaiki Aura diri supaya segala usaha dan doa kite lebih jelas. Jangan la plak mengharapkan duit berkepuk-kepuk jatuh dari langit atau muka tu berseri-seri tanpa jaga solat lepas mandian Garam Aura Rezeki...perlu USAHA dan DOA tau. Apa sahaja produk yang kite amalkan adalah asbab dan ikhtiar...Yang Maha Penyembuh adalah ALLAH S.W.T...keyakinan kita pada ALLAH itu sangat penting. Kepada Allah juga kite pohon rezeki yang berkat

BEGITULAH JUA GARAM AURA REZEKI NI...RATA2 PENGAMAL PERUBATAN ISLAM MENGGUNAKAN GARAM DALAM PENGUBATAN MEREKA...PAGAR RUMAH...IKHTIAR MERAWAT...GARAM INI TELAH DIRUQYAH DAN ASSYIFA DENGAN KALAM ALLAH...ALLAHLAH PEMILIK SEGALA ZAT DI MUKA BUMI INI...
"TAKKAN TERGERAK WALAU SATU ZARAH TANPA IZIN-NYA"


APA ITU RUQYAH SYARIAH?
Ruqyah adalah himpunan bacaan surah2 yang mampu membakar jin,surah2 yang lazim digunakan adalah dari petikan surah albaqarah,surah sulaiman,surah2 didalam muawizat(3qul dan ayat qursi)dan beberapa lagi surah.


ANTARA KES- KES YANG BERJAYA DIBANTU

DENGAN GARAM AURA REZEKI DENGAN IZIN 

ALLAH

• MASALAH RUMAHTANGGA/SUAMI ISTERI YANG SERING BERTENGKAR

• KES-KES YANG SUKAR MENDAPAT ZURIAT ADA YANG BERJAYA HAMIL DENGAN IZIN ALLAH

• KES-KES ANAK YANG DEGIL DAN SUKAR DITANGGANI/MALAS BELAJAR/TIDAK DENGAR KATA

• MELANCARKAN REZEKI

• BERTEMU JODOH DAN DIPERCEPATKAN URUSAN JODOH/PERKAHWINAN

• KES-KES SIHIR/PENDINDING PERNIAGAAN/PENDINDING DIRI

• MASALAH KEBOCORAN WANG(WANG BANYAK MASUK...BANYAK JUGA YANG KELUAR)

• MASALAH KOMUNIKASI(SUKA PENDAM TIDAK PUASHATI)

• MASALAH GANGGUAN MAKHLUK HALUS/SIHIR/SAKA

• MASALAH KEWANGAN

• DILANCARKAN REZEKI DAN URUSAN BUSSINESS

• HATI LEBIH TENANG DAN RDHA DENGAN HIDUP

• BERSEMANGAT DALAM MELAKUKAN KERJA

• URUSAN HIDUP DIPERMUDAH....

• MELEMBUTKAN HATI ORANG YANG MEMBAYAR HUTANG YANG TELAH SEKIAN LAMA

• BERTEMU RAKAN LAMA/KENALAN LAMA YANG TERPUTUS HUBUNGANANTARA TESTIMONI YANG MENGALAMI 

PERUBAHAN DENGAN MENGGUNAKAN 

GARAM AURA REZEKI

"Order masuk berdesup-desup setelah guna Garam Aura Rezeki 3 hari
Ya Allah rasa nak menitik air mata"Wajah berseri-seri selepas menggunakan Garam Aura Rezeki


"Strok sparuh badan da sthun...da bole bangun sb urut. Sekarang boleh jalan, bwk keta slow2"


Anak semakin manja dengan  ibu berbanding sebelum ini


"Rajin tahap gaban akti ja rasa tidak dok ajar budak cikgu mata terlelap dengaq budak baca ABC....tapi sejak2 ni mmg segaq biji mata"


"Anak kembar yang degil ti baik sangat bangun pagi kemas katil sapu sampah"
-Mandian Garam Aura Rezeki digunakan pada anak2-"Alhamdulillahloan dah lulus sbnarnya smlm baru submit...syukur pd Allah.
Tq kak ana kenalkan garam ni...bila hati kite bersih tuhan kurniakan doa kita"Anak kena rasuk dan ok dengan izin Allah selepas dimandikan dgn Garam Aura Rezeki


 Hubungan suami isteri bertambah baikHamil setelah mengamalkan mandian Garam Aura Rezeki
PADA YANG BERMINAT BOLEH 
SMS/WHATSAPP ATAU TELEGRAM

DEEYANA
019-6510963

ATAU 

EMAIL
deeyana29@gmail.com

1 comment: