Saturday, December 1, 2012

BEUTSKIN ESSENCE SNE

PROMOTION PRICE

BEUTSKIN ESSENCE 
RM240
RM220

SNE 
RM220
RM200

(Belian kali kedua dan seterusnya dapat dengan harga ahli)



Assalamualaikum...

Sekali lagi Sufina Collection akan menambah produk untuk uolls cuba. Saya dah consume Beutskin selama 2 bulan dan SNE selama sebulan. Produk ni untuk kulit dan kesihatan. Sebelum ni saya makan produk Tab dah dekat setahun, Bagi saya, Tab ok..untuk kulit jugak sbb dia ada Glutha tapi susah untuk dapatkan stok dan saya selalu putus bekalan. Xsuka bila kena tgg 3 atau 4 bulan...nak beli banyak terus, ongkos plak. Sbelum ni dah duk baca dalam fb,ramai yang makan beutskin... tp masa tu duk cari testimoni pun xbanyak lagi. Terus terang saya ni jenis suka tengok testimoni dulu dan search bahan kandungan sesuatu produk sebelum guna atau pakai sesuatu produk sbb ia mestilah halal dan xmendatangkan bahaya pada kesihatan. Xguna cantik tapi sakit pulak yang datang. Lepas search2 tu, tergoda la plak ngan Beutskin ni....salah satu sebab dapat sihatkan dan putihkan kulit. Kalau dah namanye pompuan dua benda penting..kulit putih licin dan badan langsing ^_^.

Bulan pertama tu saya cuma makan Beutskin sahaja. Perubahan pada kulit nampak pada minggu ke 3. Lagipun, masa tu saya dah pakai Myracles Beauty,so dah banyak perubahan pada kulit. My hubby pun tegur nampak lebih cerah. Pada bulan kedua,saya ambil juga SNE untuk kesihatan dalaman. Ramai yang bagitau kalau nak lebih baik, better consume SNE dulu baru Beutskin. SNE akan detoks toksik badan dan perbaiki sel2 badan dulu baru dapat kesan Beutskin yang maksimum. So bulan kedua tu saya ambil 2biji SNE dan 2biji Beutskin pagi sebelum sarapan. Lepas sebulan consume SNE dan Beutskin, memang ketara sangat kulit. Kulit badan muka lebih moist dan lebih cerah. Parut kat badan pun pudar. Alangkah bagusnye kalau saya dapat berkongsi gambar dengan uolls. Tp apakan daya,syarat utama dari Mr hubby supaya jangan share pic kalau nak berblog harus saya turuti. Kalau bleh, saper yang nak start makan BE atau SNE atau apa2 supplement kulit ni, biarlah berterusan sehingga nampak perubahan. Pastu nak stop ke atau nak ambil 1biji sehari pun boleh. Jangan hanya makan sebulan atau 2 bulan, dah stop sbb xnampak perubahan yang ketara atau x putih macam Adira. Paling kurang 5 bulan baru nampak ketara perubahan kulit dan kesan kepada kesihatan. Saya pun bulan kedua baru nampak kesan....tp xperlu makan sampai 4 atau 6 biji sehari. Mesti mengikut keperluan badan dan budget juga ^_^. Jangan lupa telan semasa perut kosong dan banyakkan minum air putih.

Jadi saper yang ada ongkos lebih untuk kesihatan badan dan kecantikan kulit, bleh la usha2 Beutskin dan SNE yea. Kalau yang nak kahwin 2 atau 3 bulan dari skarang tu, memang elok sangat2 consume Beutskin ni. Kalau lah 6 tahun dulu kenal Beutskin kan best.^_^ Even pada yang nak attend event ke ,union ,konvo ke....senang citer saper yang nak kulit cantik, bleh je consume Beutskin. Bukan apa...nak bagi surprise kat member2 atau saudara mara dan paling penting cantik untuk orang tersayang. Tapi kalau kulit tubuh badan yang tersembunyi dah cantik,leh pakai Myracles Beauty jer ^_^.

Skarang saya dah pun sign up jadi stokis. So, pada saper2 yang berkenan dengan Beutskin dan SNE, bleh
SMS/ WhatsApp: 019-6510963
atau
Email saya: deeyana29@gmail.com.

Jom kite layan testimoni2 Beutskin dan SNE.


Utk dpt kesan yg bagus, be atau sne cpt meresap ke pori2 muka.. Kita bleh jdkan be atau sne sebagai mask.. Tp biasa org cuci muka dn sapu. Menurut Emma AF (kakak Adira).. Sebelum adira sapu be atau sne capsule ke muka.. Dia akan cuci muka bersih2. Kemudian dia akan wapkan muka dia selama 5 minit.. Baru la dia sapu be atau sne. Ini kerana lps wap.. Pori2 kulit akan lebih terbuka luas dn senanglah be atau sne nk meresap.. Dan kesan dia lebih jelas.





Testimoni customer BE n SNE hasil 
pengambilan BE N SNE selama 7minggu









































Pembelian pertama sahaja BEUTSKIN ESSENCE RM240..pembelian ke 2 dan seterusnya RM200

Pembelian pertama sahaja SNE RM220..pembelian ke 2 dan seterusnya RM180




Kepilkan bersama bagi setiap pembelian butir-butir seperti:

Nama:
No k/p:

Waris
Nama Waris:
No k/p Waris:



PROMOTION PRICE


BEUTSKIN ESSENCE
RM240
Beli kali pertama: RM220+ Poslaju RM6
Beli kali kedua(Ahli): RM200+ Poslaju RM6


SNE
RM220
Beli kali pertama: RM200+ Poslaju RM6
Beli kali kedua(Ahli): RM180+ Poslaju RM6

Berminat:
SMS/WhatsApp:019-6510963
Email: deeyana29@gmail.com


BEUTSKIN ESSENCE



Nama Produk : Beutskin Essence
Kod Produk : 10023
Berat : 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR
Harga : RM240.00 (SP)

“ Mengubah Statistik Umur Manusia ”


5 FUNGSI UTAMA BEUTSKIN ESSENCE:

1. Kecerahan Kulit - kulit bersih, cerah kemerah-merahan
2. Memperbaiki Genetik - menghalang sakit keturunan
3. Metabolik - Metabolisma stabil
4. Antioksidan - awet muda
5. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara


Beutskin Essence bukan sahaja untuk mendapatkan kulit putih kemerahan seluruh badan. Tetapi banyak khasiat lain yg perlu anda tahu seperti....

1. Ia boleh menghilangkan/memudarkan kesan jerawat/jeragat. Malah wajah akan berseri-seri dan cantik.

2. Ia bagus untuk dalaman wanita seluruh badan.
3. Ibu yang berada di dalam pantang juga boleh amalkan Beutskin Essence.
4. Ia juga boleh mengetatkan Miss V kita. Malah mencantikkannya seperti anak dara bagi yang dah kahwin dan yang ada anak.
5. Ia boleh menegangkan dan memontokkan breast.
6. Ia boleh firmingkan muka dan tiada lagi dagu berlapis atau pipi jatuh. Malah pipi akan naik gebu seperti dicucuk botox.
7. Ia juga menambahkan rangsangan seksual bagi suami isteri.
8. Ia juga menaikkan peranakkan/rahim wanita yang jatuh.


KESAN PENGAMBILAN BEUTSKIN ESSENCE:

3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :
- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari:
- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :
- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna


CARA PENGAMBILAN:

-Makan 1 biji pagi dan 1 biji malam. Jika mampu, dewasa boleh ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.

-Boleh diamalkan seawal umur 13 tahun

-Wanita mengandung dilarang ambil Beutskin Essence (kerana ia mengecutkan rahim)

-Wanita menyusui bayi boleh ambil selepas habis tempoh pantang (digalakkan ambil untuk membantu menambahkan susu, lebih nutrisi pada bayi selain mengetatkan/memulihkan kembali organ peranakan wanita. Memadai 1-2 biji sahaja sehari.

- Lelaki yang berisiko kanser postat boleh mengamalkan Beutskin Essence

-Jarakkan sekurang2 nya 1 jam jika di ambil bersama bersama supplement/ubat-ubatan lain.

-Di makan sewaktu perut kosong, seeloknya sebaik bangun dari tidur, 1 jam sebelum sarapan atau sebelum tidur.


KANDUNGAN KAPSUL:


Pati Tomato (Lycopene), Kudzu Tropika Radix Puerariae Lobata, Minyak biji anggur, Lycopene, Minyak kacang Pain, Beeswax (lilin lebah) dan Minyak Biji Seabuckthorn

Minyak Biji Seabuckthorn:
Menyingkir radikal bebas yang berlebihan daripada badan, menguat, menyelaras dan mengaktifkan sel imun badan, meningkatkan daya pertahanan terhadap penyakit dan melaraskan fungsi endokrin.

Minyak Kacang Pain:
Membantu mengurangi tahap kolestrol dan trigliserida, menghalang vasokonstriksi, meransang metabolisme interferon dan nodus limfa, mengurangkan tekanan darah, mengaktifkan sel-sel NK dan meransang pemecahan lemak.

Lilin Lebah:
Merawat parut pada kulit, memperbaiki kulit yang kasar dan kendur, menguatkan kekenyalan serat pada kulit, menggalakkan metabolisme melanin untuk memutihkan kulit.

Minyak Biji Anggur:
Mencegah dan merawat penyakit kardiovaskular, menurunkan serum kolesterol dan tekanan darah, menentang radikal bebas dan anti-penuaan.

Lycopene:
Mempunyai fungsi anti-pengoksidaan yang kuat untuk menyingkirkan radikal bebas, melambatkan penuaan dan menggalakkan pertumbuhan sel.

Radix Pueraria Lobata:
Meningkatkan aliran darah ke arteri koronari, menurunkan kekangan pembuluh darah., mengencangkan payudara, merapatkan bahagian intim dan memperbaiki sistem peranakan wanita.





SNE KAPSUL



Nama produk : SNE Kapsul

Kod Produk : 10002

Berat : 500mg x 60 capsules

No. Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL20034169TCR

Harga : RM220.00 (SP)



" Meningkatkan Kualiti Hidup Manusia "

KAPSUL SNE menggabungkan minyak biji Seabuckthorn dengan Mukopolisakarida Makromolekul sebaga ramuan aktifnya, diekstrak dan diperhaluskan dengan penggunaan teknik pengekstrakan superkritikal karbon dioksida. KAPSUL SNE berkesan untuk menyingkirkan toksin danradikal bebas, meningkatkan system imun, mengaktifkan sel-sel otak, system saraf dan system endokrin, serta menyelaras dan membaik pulih sel-sel badan, untuk mencapai tahap metabolism yang optimum.


ISI KANDUNGAN DALAM SNE KAPSUL






6 CIRI UTAMA 
• Melanjutkan usia

• Menyuburkan dan mencergaskan sel
• Menyelaras dan membaik pulih sel
• Mengandungi kesan anti-bakteria
• Menyeimbangkan system badan
• Membersihkan darah dan membantu dalam proses detoksifikasi.



MANFAAT UTAMA
• Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan elemen berbahaya.
• Meningkatkan fungsi system imun.
• Mencegah pelbagai jenis penyakit system pencernaan.
• Mengurangkan tahap lipid darah dan kolestrol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrovaskular.
• Mencegah jangkitan influenza.
• Merawat lecur, parut, reput fros dan kudis tekanan.
• Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh radiasi dan oksidasi.
• Menggalakkan peredaran darah dan mengelakkan pembentukkan bekuan darah/thrombus; mempercepatkan prose penyembuhan luka selepas pembedahan.
• Mencegah dan merawat pelbagai masalah ginekologikal. Produk ini amat sesuai untuk kaum wanita.
• Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak.
• Meningkatkan kesihatan kulit dan menagguhkan proses penuaan.



KESAN RAWATAN KAPSUL SNE


Tempoh Rawatan Pertama (1-30 hari)
Wajah yang cantik dan berseri
- Kualiti tidur bertambah baik
- Mempertingkatkan system imun
- Kesejahteraan mental
- Meringankan penderitaan penyakit semasa
 

Indikasi :- Kesan rawatan Kapsul SNE telah bermula, menyingkirkan toksin dan radikal bebas daripada badan anda. Sesetengah individu akan mengalami tindak balas yang positif (reaksi penyelarasan). Namun begitu, reaksi sedemikian akan hilang dalam tempoh 1-2 minggu.

Tempoh Rawatan Kedua (30-60 hari)
Berasa cergas dan bertenaga
- Wajah yang cantik dan berseri
- Pigmentasi dan kedutan berkurangan
- Kualiti tidur bertambah baik
- Penderitaan penyakit semasa diringankan dan bertambah lega
- Wajah tampak berseri dan lebih muda.

Indikasi :- Sistem endokrin diselaraskan untuk mencapai keseimbangan dalaman; fungsi imun dipulihkan, metabolism pada tahap optimum. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.

Tempoh Rawatan Ketiga (selepas 60 hari)
- Keletihan, kepenatan dan sakit belakang semakin lega
- Kulit tampak lebih lembab, halus dan gebu
- Pigmentasi berkurangan atau semakin pudar
- Pengurangan tahap gula darah, lipid darah dan kolestrol
- Peredaran darah yang optimum; hujung jari berwarna kemerah-merahan
- Symptom penyakit semasa telah dibaik pulih dengan ketara.

Indikasi :- Kapsul SNE merupakan sumber nutrient penting untuk tubuh badan anda. Ia membantu menyelaraskan fungsi tubuh anda. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE. 

Penyelarasan kesihatan yang optimum.
- Pada tahap ini, anda telah menikmati faedah Kapsul SNE. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE. Dos boleh dikurangkan setengah. Kesimpulannya, Kapsul SNE membantu anda kekal sihat, bebas daripada penyakit dan awet muda, membolehkan anda menikmati usia yang panjang.





KAPSUL SNE sesuai untuk :

1. Penyakit saluran pernafasan; penyakit saluran gastrousus; penyakit sistem urinary.
2. Penyakit kerdiovaskular dan serebrovaskular; penyakit system peredaran darah.
3. Penyakit system saraf; reumatisme dan arthritis
4. Penyakit kulit;
5. Keadaan separa sihat;
6. Fungsi imun yang semakin merosot;
7. Lecur, lepuh, kudis tekanan, luka, reput fros.








No comments:

Post a Comment